Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
OH..Still Lepak
Tuesday, October 11, 2011 • 9:05 PM • 0 Comment here !
Mlm nie walaupun hujan..aku gagah jugak la nak pergi rumah kawan aku coz nak pergi lepak ngan dia..Pehh..kencang siyott...Sambil study,dan lagi update blog..Ye la kan..Dah lama dah,tak update..Sekali-sekala nak jugak la update sebelum periksa akhir tahun nie(TOV PMR)..Harap boleh buat yang terbaik la..huhuhu..Minggu depan dokk..Study still main2 lagi ni..Adoyaii..Dah la dalam kelas tadi dah kena ceramah dengan Teacher Sains..Walaupun dia garang and tegas,aku tetap suka cara dia mengajar kelas aku..Bestt..Cikgu
Math pun best..aku suka sangat..Di sebabkan dia la aku leh expert Math..(boleh dikatakan expert la).
Ok la..Aku nak pergi sambung study..huhu..Bye..Wish me luck..
(i'm sorry..My beautiful signature xdk la..coz i'm using netbook not my laptop)..

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Pi Lepak
  • Blog aku
  • Signature
  • Periksa Lagi
  • Ubah suai blog skrg
  • background baru kowt...
  • So boringg...
  • Ubah Suai Blog
  • Rahsia Huruf dalam NAma Saya
  • Aku Bosan