Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
My Life In UTeM For A Month !
Thursday, October 6, 2016 • 7:15 PM • 0 Comment here !

Hello peeps. Pejam celik pejam celik dah bulan Oktober dah kan? Tu la, cepat betul masa berlalu.
Sekarang aku dah bergelar mahasiswi. Ok, bangga jap* Hahaha. Ye la, dulu kat matrik still lagi digelar pelajar. Okay now, I want to tell you that i get my own roomate yang mana perangai dia mostly sama macam aku. Hahaha. Itu baru dikatakan roomate dohh. Then, aku dapat classmates baru yang gila-gila mereng-mereng even ada dikalangan kami tak sama umur tapi kepala boleh masuk laa..
Memang nice. Aku bersyukur sangat dapat kawan-kawan yang macam tu. Tapi tak tau la kalau diorang tak tunjuk belang lagi kan. Tapi takpe, aku doakan yang baik-baik belaka. Insyaa Allah.

Kat sini aku still main hoki. Disebabkan aku memang minat sangat dekat hoki so, aku pun join hoki and alhamdulillah wakil UTeM time UTP Open baru-baru ni. Seronok dapat kenal senior + player hoki yang hebat dan berpengalaman. :D Kat sini banyak gila program. So, depends pada individu tu nak aktif ke tak. And then, kehadiran akan diambil. Hehew. Haihhhh..Tak sabar gila nak balik rumah cuti midsem nih. Dah la raya haji haritu aku jumpa family aku. So, sad. :( Nanti midsem baru jumpa balik. Rinduuuuuuuu.. Tapi nasib haritu time lawan hoki kat Ipoh family datang. Tu pun kejap je.. Hmmm.. Still rinduuuuuuu... :(

p/s : Laptop saya tak boleh install Autocad. WTH!!

Kotak Followers Hilang !
Thursday, August 25, 2016 • 3:29 PM • 0 Comment here !

Hello peeps. First of all, I am very thankful to Wanie because help me to solve my problem. Nasib baik la aku tanya dia macam mana nak cari balik kotak followers yang hilang tu. Ok, dulu aku ada guna Google Friend Connect (GFC). Dan aku menggunakan blogskin. Kalau nak edit apa-apa kena guna htm. So, benda ni agak rumit bagi aku la. Lagipun aku ni bukannya budak software, computer semua tu. Ramai jugak la yang guna GFC sebab mudah. Tapi sekarang dah macam mana entah tetiba ada masalah pulak. Haiyyaaaa... 

So, solutionnya aku ada tengok kat satu blog ni yang mana memang SANGAT SANGAT membantu aku. So, pasni korang tak perlu lagi susah-susah guna GFC tu.  Tutorialnya korang boleh klik SINI .

p/s : aku sangat bahagia apabila kotak follwers aku dah ada. :D


PAST
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • My Life In UTeM For A Month !
  • Kotak Followers Hilang !
  • Why My Google Friend Connect (GFC) is Not Working?...
  • Selepas Habis Matrik !
  • Kehidupan seterusnya
  • New Life In KMTK
  • I'm Back
  • My New Year
  • Lepas Perasaan!
  • Tak Sabar Rasanya