Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Kotak Followers Hilang !
Thursday, August 25, 2016 • 3:29 PM • 0 Comment here !

Hello peeps. First of all, I am very thankful to Wanie because help me to solve my problem. Nasib baik la aku tanya dia macam mana nak cari balik kotak followers yang hilang tu. Ok, dulu aku ada guna Google Friend Connect (GFC). Dan aku menggunakan blogskin. Kalau nak edit apa-apa kena guna htm. So, benda ni agak rumit bagi aku la. Lagipun aku ni bukannya budak software, computer semua tu. Ramai jugak la yang guna GFC sebab mudah. Tapi sekarang dah macam mana entah tetiba ada masalah pulak. Haiyyaaaa... 

So, solutionnya aku ada tengok kat satu blog ni yang mana memang SANGAT SANGAT membantu aku. So, pasni korang tak perlu lagi susah-susah guna GFC tu.  Tutorialnya korang boleh klik SINI .

p/s : aku sangat bahagia apabila kotak follwers aku dah ada. :D

Why My Google Friend Connect (GFC) is Not Working?
• 9:36 AM • 1 Comment here !
Menarik tak tajuk aku harini? Siapa ja yang tak terkejut bila tengok kotak followers dia kosong betul tak? Aku cari solution benda alah ni 1 hari suntuk sebab nak tau sebab apa hilang. So, I end up with waiting for some time. Aku tengok kat blog orang lain certain ada certain hilang macam aku jugak. Mungkin Google ada buat something kot untuk tapis followers. I don't know much. So, jalan penyelesaiannya aku buat tak tawu dulu and akan open balik my blog dalam beberapa hari kemudian. Sebab benda macam ni dah pernah jadi so, tak heran la kalau dia akan jadi lagi. 
Aku nak nasihatkan kat semua supaya jangan risau sangat pasal followers anda. Nanti dalam beberapa hari mungkin dah ok kot. Hehehe. KOT laa.. Jangan expect too much pulak, kang menangis terguling-guling sebab followers semua hilang.
p/s : Please Google Friend Connect solves this problem ASAP !


PAST
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Kotak Followers Hilang !
  • Why My Google Friend Connect (GFC) is Not Working?...
  • Selepas Habis Matrik !
  • Kehidupan seterusnya
  • New Life In KMTK
  • I'm Back
  • My New Year
  • Lepas Perasaan!
  • Tak Sabar Rasanya
  • I had BROKEN HEART