Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Why My Google Friend Connect (GFC) is Not Working?
Thursday, August 25, 2016 • 9:36 AM • 1 Comment here !
Menarik tak tajuk aku harini? Siapa ja yang tak terkejut bila tengok kotak followers dia kosong betul tak? Aku cari solution benda alah ni 1 hari suntuk sebab nak tau sebab apa hilang. So, I end up with waiting for some time. Aku tengok kat blog orang lain certain ada certain hilang macam aku jugak. Mungkin Google ada buat something kot untuk tapis followers. I don't know much. So, jalan penyelesaiannya aku buat tak tawu dulu and akan open balik my blog dalam beberapa hari kemudian. Sebab benda macam ni dah pernah jadi so, tak heran la kalau dia akan jadi lagi. 
Aku nak nasihatkan kat semua supaya jangan risau sangat pasal followers anda. Nanti dalam beberapa hari mungkin dah ok kot. Hehehe. KOT laa.. Jangan expect too much pulak, kang menangis terguling-guling sebab followers semua hilang.
p/s : Please Google Friend Connect solves this problem ASAP !


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Selepas Habis Matrik !
  • Kehidupan seterusnya
  • New Life In KMTK
  • I'm Back
  • My New Year
  • Lepas Perasaan!
  • Tak Sabar Rasanya
  • I had BROKEN HEART
  • Hari Ni Balik Rumah ! Mood: Excited Gilerrr
  • Edit blog for now :D