Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Segmen Aku dan Zodiak
Sunday, December 4, 2011 • 11:13 AM • 2 Comment here !


OK..Segmen nie pun aku terserempak dekat shoutbox aku..
Huhu..Thanz yea FIERUL coz bagitahu..Boleh la aku cuba segmen nie..Hehehe..

Syarat-syaratnya adalah.
Korang klik SINI.

Cerita pasal blog 'Budak GLP' nie,aku saje-saje buat because aku 
tengok orang buat blog macam best je..Apabila aku dah buat,,Pehh..Memang best lahh..Walaupun
memerlukan kesabaran yang tinggi untuk edit blog..huhuh..GLP nie semperna nama kumpulan
eden..Itu sebab aku letak nama blog aku, BUDAK GLP..GLP bukan bermaksud gelap yea..huhu..
Ok,dah la tuh..Panjang pulak cerita pasal blog aku nih..Hehe..Membebel tak habis-habis..

Nama : Nor Afrina and just call me Afrina..
Zodiak : Pieces
Tarikh lahir : 1/3/1997

Tag:
Kepada sesiapa sahaja yang sudi baca entry nie and anda berhak
untuk join..

CEPAT JOIN CEPAT!!





PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Segmen | Santai Blogger 3
  • Segmen | Genk Cari Blogger
  • Blogwalking!!
  • Tarikh Lahir Keramat!!
  • Merepek seorang diri
  • Logik ke tak??
  • Contest Blog Paling Cute and Cool by Aien Story
  • Segmen Cik Bunny: Jom Blogwalking (bahagian 2)
  • Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah
  • SEGMENT | 1st Anniversery Blog Lyssasecret