Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Sekolah Tadi
Monday, November 14, 2011 • 3:53 PM • 0 Comment here !



Huhuuhu..Pembuka bicara,tadi aku pergi sekolah,korang nak tahu tak 11 orang sahaja pergi sekolah dalam kelas aku la..Lelaki 8 orang and perempuan 3 orang..hahaha..Kami tak belajar pun..Esok aku pergi jugak la sekolah because nak kena tolong cikgu KH bab komputer yang taip menaip tuhh..Lagipun minggu nie dapat Duit RM 100 itu sebab aku datang sekolah..Kalau tak dapat,pakai tak la aku nak pergi sekolah..hehehe..Ye la bukannya belajar pun tapi!! Cikgu yang ajar aku kata,dia nak ngajar KH yang tahun depannye..Adess..Itu yang susah tu..I don't know la because nampak dia macam busy person je..hehehe..

Tak dan nak belajar lagi dah pasang angan2 nak relax??dah la tahun depan PMR..Hmmm..Gerunnya aku..Tapi tak pa,Allah sentiasa berada untuk membantu kita ketika kita ada masalah..huhu..

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Singgah jap..!!
  • Kisah aku..
  • Hari Yang Teruk!!
  • test jer
  • Achievement!
  • Lirik lagu Cinta Muka Buku
  • Kisah Kematian Pesakit Di Hospital Pada Hari Jumaa...
  • hhahh...
  • Result Math
  • Mengarut