Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Internet Slow
Monday, January 2, 2012 • 11:24 PM • 0 Comment here !

Hey there..Hari nie aku tak boleh BW because internet slow la..Tambah2 lagi blog yang berat..
Adoii..Aku terpakse la tunggu diorang punya blog loading siyott..
Tapi tak pe,..Aku sabar je and terus tunggu then aku tekan button follow or join this site..Huhhh..
Lega akhirnya..Selepas itu,aku terus lah ke blog aku untuk buat entry nie..

Sekarang nie aku sibuk sangat nak dowmload cerita Korea sebab aku ketinggalan sangat...
Cerita apa???Alaaa..Cerita My Princess tu..Haaa..Ye la..Tahun nie aku PMR so,
aku tak boleh dah tengok cerita korea because aku kene study and study..Aku pun teringin jugak nak  pergi asrama macam cousin aku..Aku pun iri hati jugak because dia dapat pergi ke asrama..Sekolah Ibrahim pulak tu..Hmmmm..I'm very jealousy you know..
Ok la..Aku dah nak log out..sampai sini je la ye to all my readers...
Say Peeaaccccceee!!!!



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Segmen Blogwalking And Follow By Tintan
  • Segmen Up Follower Dengan Sepantas Kilat
  • Kamera Lomo
  • Edit...
  • End Year Mega Giveway 2011
  • Uish...
  • Tips Memelihara Cinta Sejati
  • Edit Sebentar
  • K-pop
  • Don't Say Anything