Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Edit Sebentar
Monday, December 19, 2011 • 11:55 AM • 0 Comment here !

Woww..Aku dah tukar dah post Assalamualaikum aku..Nampak comel sikitkan??
heheh..Actually, aku memang nak tukar pun tapi tak kesampaian lah..hehehe..
Aku rasa nak tukar signature pulak..Tak pe la..Lain kali je la..
Hehehe..

Aku tak ada cerita banyak because aku baru je bangun tido..Selepas sembahyang tadi aku
terus tidur..Agaknya aku letih kot..Selalunye tak macam nie pun..hehehe.. :D
Hari ni hari Isnin..Berape hari bulan?? 19 haribulan..
Ishh..Sekejapnye cuti nak habis..Tak puas lagi la enjoy..
dah la aku tak ulang kaji lagi..Tapi aku nie style pecut..Aku pun tak tahu la..Sebab ape aku tak boleh prepare awal2..Hmmmm..Target dah ada just usaha je belum..

Ape2 pun.Good Luck korang yang menduduki PMR and SPM tahun depan..
Bye2..Fighting!!


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • K-pop
  • Don't Say Anything
  • Kenduri Cousin
  • Contest Why-why
  • Followers Aku dah Muncul
  • Contest ' I'm Proud To Be A Blogger '
  • Diari cintaku | Eina Afrina
  • Jumlah Followers Aku Hilang !
  • Jom Tambah Followers
  • Malam buta