Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Baru Je Balik
Sunday, April 15, 2012 • 11:13 PM • 0 Comment here !


Hello peeps..Penat betul aku minggu nie..Dok ulang-alek balik kampung..Nak tau sebab pe??Haa..Naseb baik la My grandma selaamat dikebumikan hari selasa minggu lepas..So, diorang adakan kenduri tahlil..Seminggu aku tak pergi kelas tambahan..Bayangkanlahh..Aku tak tau la macam mana nak cakap..Rasa takut pun ada,. Bukan takut sebab pe, takut kena marah dengan cikgu math because selalu ponteng kelas dia..Ponteng kelas dia ke??Mungkin la..

Seminggu jugak la aku tak online facebook and seminggu jugak la aku tak update blog aku yang tak berapa comel nie..Setelah seminggu tak geledah blog aku nie, aku mendapati followers aku dah semakin meningkat..Thanks you alls coz sudi follow blog fina nie..hehehe..And banyak jugak la orang yang visit blog nie and meninggalkan jejak kat cbox..So, aku boleh follow korang..Jangan risau..Aku still menggunakan prinsip i follow u,u follow me back..kuikuikui..


Ok la..Aku tak nak bebel panjang lebar sangat because ada banyak benda aku nak siapkan..
Ok..Bye2 you alls.. :D


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Segmen : Blogwalking Lagi By Arra Ahmad
  • Alamak.! Terlepas laa..
  • Segmen Nasz : Jom Blogwalking
  • Sakit Hati Punya Pasal !!
  • Merentas Desa
  • Segmen Up Followers + Review Blog
  • Blog Aku Kena Hack
  • Segmen Tambah Kawan By Arra Ahmad
  • Jalan-jalan sana-sini
  • Segmen : Tambah Followers sampai Pening