Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Cikgu the best!
Tuesday, November 15, 2011 • 5:04 PM • 0 Comment here !

Salam sayang kepada pembaca blog sekalian..huhu..Hari ni aku tulis entry nie guna netbook kawan aku and my friend guna my Levo..Hmmm..Ingat lagi tak levo?My laptop la..Adoi..Tu la korang kena selalu baca blog nie..hehe..Kenapa la budak sorang nie tak reply my massage ek??Agaknya dia tertidur kot..Mungkin dia letih sangat..Heheh..Maklum la,petang nie kan hujan so,sedap la tidur..hehe..korang2..Aku nak bagitahu something nie..Tadi dekat bilik KH,pehh..Best gila tolong cikgu..Nasib baik la bab komputer kalau bab mengemas aku lah orang 1st yang malas..hahaha..Selepas tu kan,esok cikgu ajak aku and geng masak..Syoknya..huhu..Boleh masak makaroni..hmm..Haihh..Tapi...Ada tapinya yea..kena siapkan kerja dulu....
Alah..Sekejap ja pun nak susah apenya..hehe..Dengan selambenye berceloteh..

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Sekolah Tadi
  • Singgah jap..!!
  • Kisah aku..
  • Hari Yang Teruk!!
  • test jer
  • Achievement!
  • Lirik lagu Cinta Muka Buku
  • Kisah Kematian Pesakit Di Hospital Pada Hari Jumaa...
  • hhahh...
  • Result Math