Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Baik Tidur Je Kat Sekolah Walaupun Takde Asrama
Tuesday, May 15, 2012 • 10:33 PM • 0 Comment here !

Hello peeps.. Tajuk aku hari ini agak panjang sikit because aku dah kehabisan idea nak letak tajuk ape sebenarnye..Hmm.. Hari ini memang kelam-kabut gila..Sebab ape?? Sebab esok ada hari guru. Cikgu cakap hari khamis, tup2, tukar pulak esok..Haa..dah la hadiah tak berapa nak siap lagi..Tapi sekarang ini, alhamdulillahh siap akhirnya..Sekarang ini, aku tengah lepak at rumah Suha..Lagipun, aku tidur rumah dia malam ini. So, aku boleh la enjoy sekejap..huahuahua..Syoknya..1st time aku tidur rumah dia..Kalau tak, aku sselalu tidur at rumah Ayin..

Ok, back to the topic ok.. Gila penat hari ini aku ditugaskan untuk urus bahagian hadiah hari guru, tapi, aku la yang kena siapkan pentas..Haisshhh..Tapi tak pe lahh.. Demi kawan aku, aku buat je..
Hmm..Aku tak tahu la, samada majlis esok berjalan lancar or tak..tapi, harap2 berjalan lancar kot..

 Lastly, aku nak wish at my beloved teachers :
HAPPY TEACHER'S DAY

Ok peeps..Sampai sini saje ye..daa bloggers..



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Rindu Blog Aku
  • Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'
  • Apa Yang Berlaku Sebenarnya?
  • Blog alyzafisol.com Giveaway
  • Segmen By Cik Buaya : Follow Rakan Sambil Menang T...
  • Segmen Sabtu : Follow mengfollow Blog Seluruh Mala...
  • Blog aku Berhabuk la..
  • Segmen | Up Follower Bulan April !
  • Segmen | Serious Follow Back
  • Penat Blogwalking