Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Blog aku Berhabuk la..
Thursday, April 26, 2012 • 9:39 PM • 0 Comment here !

Hello peeps..Memandangkan aku dah jadi seorang yang sebok and penyebok..Hahaha..Aku curi masa sikit untuk update blog aku yang berhabuk nie..Kepada all blogger yang follow my blog, aku mintak maaf banyak2 kerana lambat balaz kunjungan dan lambat follow korang..Tapi tak pe..Bila korang tengah baca entry nie nanti, mesti aku tengah terjah blog korang yang meletop sangat tuhh..hehehe..


Semalam jadual memang padat gile sampai aku tak boleh nak curi masa nak on9 FB or update blog aku yang nak berkulat..Hari nie, baru la aku ada masa untuk update..Selepas nie, nak per BW la blog orang pulak..For your own knowledge, Minggu depan,aku ada masuk pertandingan kawad kaki peringkat daerah..Hope menang la..Lagi pun, sekolah aku, memang johan peringkat negeri setiap tahun..huhuh...Bangga saya..:D

Aku tak nak la bebel banyak sangat, takut korang bosan dengan mulut aku yang murai nie..Tapi tal la murai sangat..Dalam blog je sebab tak keluar suara daripada mulut pun..heeheewww...


Ok2  peeps..Bye..


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Segmen | Up Follower Bulan April !
  • Segmen | Serious Follow Back
  • Penat Blogwalking
  • Cara untuk Meluruskan Rambut Tanpa Buat Teknik Reb...
  • Lepak Rumah BFF !
  • Baru Je Balik
  • Segmen : Blogwalking Lagi By Arra Ahmad
  • Alamak.! Terlepas laa..
  • Segmen Nasz : Jom Blogwalking
  • Sakit Hati Punya Pasal !!