Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Tolong Blog kawan
Wednesday, November 16, 2011 • 10:37 PM • 0 Comment here !

Malam2 macam nie pon still lagi nak update blog?Alahai..
Ye la..Aku ada cerita nak berkongsi dengan korang..hehe..Thanz to Adik Afiqah kerana sudi follow and kawan2 yang lain yea..Terima kasih sangat2..hehe..
Out the topic la pulak..
Petang tadi,pukul 3.30 pm macam tu la..Aku nak bukak my sweety blog yang cumel nie,.hehe..Tetibe keluar blog orang lain tanpa usul periksa..Hehehe..Blog tu kawan aku punya blog..Berapa kali mau ulang blog daa..
Nak tahu blog sape?Klik nie JENG JENG JENG..
Aku apa lagi aku decorate la..hahaha..Tapi akhirnya dia padam jugak la..hmmm..Aku dah buat cukup lawa dah..huhuhu..Dengan cutenya,hahaha..Tapi,dia just kekalkan background je..Adoyai..Buat penat je aku tolong dia..hahaha..Tak de la..Papepun ypour welcome..hahaha,..

p/s: Miss Star

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Cikgu the best!
  • Sekolah Tadi
  • Singgah jap..!!
  • Kisah aku..
  • Hari Yang Teruk!!
  • test jer
  • Achievement!
  • Lirik lagu Cinta Muka Buku
  • Kisah Kematian Pesakit Di Hospital Pada Hari Jumaa...
  • hhahh...