Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
No Title At All
Thursday, March 28, 2013 • 2:17 PM • 1 Comment here !

Hello peeps..you all sihat?? aku ?? Aku memang sihat pun.. Sekarang nie dah 2 bulan aku sekolah kat SERATAS tu.. Emmm.. Ramai orang tanye, best ke sekolah SERATAS?? Seriusly, tak best.. bile orang tnya aku, aku akan jawab boleh laa.. Tak best sebab ape?? Sebab aku rindu GLP and the others my friends in Pengkalan Hulu..

Anyway.. Aku tak tahu nak letak title ape kat atas tu..Haishh..Bikin wa rungsingg haihhhh...
Lagi satu, no more henset?? what?? Generasi Y tak boleh bawak henset pergi sekolah?? OMG.. Agak laa..Tak boleh hidup maaa...

Sampai sini je la ye.. Tak boleh cerita panjang2..Nanti hampa boring.. huhuhu..
Bye you alls..


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Tak lama lagi
  • Tuala Wanita berbahaya !!
  • Segmen Bloglist Disember Ice Princess
  • Save Gaza!!!
  • Hati Sedang Celaru
  • Segmen: Follow Sampai Meletup!
  • SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!
  • Segmen Jom Mencari Followers
  • Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!
  • Siap Edit + Khemah !!