Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Blogwalking
Thursday, November 17, 2011 • 10:16 PM • 0 Comment here !

Huhh..Penat betul la blogwalking sambil edit blog..Pehh..Tak pernah lagi penat macam nie,mata aku sampai nak terkeluar dah..Banyak betul aku blogwalking at blog orang..Hmm..Lenguh habis badan aku..Rasa macam nak tidur awal je malam nie..Hmm..Sebelum sign out blog,aku kena la log in FB dulu nak cuci mata sebentar..
Aduhh..Sakit pulak perut aku nie..Adoii,ubat belum makan lagi,kejap lagi kalau tak makan awal2,tak ingat pulak nak makan..Hmm..baik aku makan sekarang..Bye2..

p/s:Miss Star menggunakan netbook yang tak berapa laju..


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Update at sekolah
  • Tolong Blog kawan
  • Cikgu the best!
  • Sekolah Tadi
  • Singgah jap..!!
  • Kisah aku..
  • Hari Yang Teruk!!
  • test jer
  • Achievement!
  • Lirik lagu Cinta Muka Buku