Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Library again?
Wednesday, November 23, 2011 • 10:14 AM • 0 Comment here !


Pusat Sumber again?Of coz la..Huhu..If nak join,jom la Aku on je..huhuhu..After breakfast aku nak bertolak..Sekarang aku nak breakfast dulu because perut aku sudah kedengaran like lagu rock..So,i must breakfast quickly but beradab..Acehh..Beradab ke??Aku pun tak tahu la nak cakap macam mana..If like say macam gelojoh sangat,aku perlu slowkan cara makan aku..hahaha..ok la mau makan dulu yaww..Tata..

p/s: Nothing much to say before going to library..
-Miss Star-



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Tak jadi??
  • Pusat Sumber
  • Story sikit
  • Letak cursor comel
  • cara nak centerkan tajuk post dan sidebar
  • Jiwang sekejap
  • Cara Nak ambil URL gambar
  • Background Comel Untuk blog
  • I'm Sorry
  • Nama aku masuk GOOGLE?