Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Story sikit
Monday, November 21, 2011 • 6:32 PM • 0 Comment here !

Afrina baru je bbuat tutorial..Hmm..Baru je 4 tuto..Penat la..Walau ape2 pun,aku tetap nak menolong kawan si budak tu supaya dia tak putus asa untuk mencantikkan blognya..huhu
Sabar yea kawan..Usaha tangga kejayaan..Kalau tak boleh buat cara sendiri pergi la search tutorial supaya korang tahu selok-belok pasal dunia blogger nie yea..Korang jangan berputus asa..

Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya..

Kepada kawan-kawan yang sedang baca entry nie,jangan la diam membisu,Afrina nak jugak la dengar pendapat korang..hehe..Because sesiapa yang masuk blog Afrina mesti happy and enjoy apabila membaca setiap entry yang Afrina telah paparkan..

Jangan lupa tau,wajib follow ! 

 



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Letak cursor comel
  • cara nak centerkan tajuk post dan sidebar
  • Jiwang sekejap
  • Cara Nak ambil URL gambar
  • Background Comel Untuk blog
  • I'm Sorry
  • Nama aku masuk GOOGLE?
  • Cantik tak?
  • Blogwalking
  • Update at sekolah