Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
I'm Sorry
Sunday, November 20, 2011 • 10:55 AM • 0 Comment here !
 

Hmmm..Aku nak pergi jalan-jalan dengan my mom la..Hehe..Nak pergi shopping la because nak beli barang untuk bukak sekolah nanti..Agak2 kan,Ape yang aku nak beli yea??
Alahh..Korang mestila dah tahu..Beli untuk barang sekolah la,tak nak beli barang untuk pergi picnic pulak kan..
Rasanya kejap lagi nak pergi..So,Kepada PRINCESS PINK..Aku nak mintak maaf banyak-banyak because aku tak bagi sijil kau lagi dekat COUSIN KAU..Huhu..I'm sorry a lot yea..
Nanti la aku bagi..Huhhuu..Aku tak nak keluar rumah..I'm just prepare at home..And doing somethhing important for next year..If like say i'm not lazy,i will send to her yaww..huhu..Ok,thanks for understanding me..





Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Nama aku masuk GOOGLE?
  • Cantik tak?
  • Blogwalking
  • Update at sekolah
  • Tolong Blog kawan
  • Cikgu the best!
  • Sekolah Tadi
  • Singgah jap..!!
  • Kisah aku..
  • Hari Yang Teruk!!