Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Pening kepala
Wednesday, November 23, 2011 • 3:44 PM • 0 Comment here !

Aduyai..Aku sekarang nie tengah pening kepala because aku cari tuto untuk buat border dekat post body..
Dekat sidebar title sudah..Tak pe la nanti-nanti je la aku buat..Kalau boleh nak buat jugak kejap lagi sampai blog aku cantik..Huhuhu..Insyaallahh..Kalau cepat lagi bagus la,.BEcause nanti pembaca pun tak serabut bila baca entry yang aku sudah papar kan..




PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Pinjam buku Apa?
  • Library again?
  • Tak jadi??
  • Pusat Sumber
  • Story sikit
  • Letak cursor comel
  • cara nak centerkan tajuk post dan sidebar
  • Jiwang sekejap
  • Cara Nak ambil URL gambar
  • Background Comel Untuk blog