Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Minggu Raya Wehh..
Saturday, August 25, 2012 • 11:50 PM • 0 Comment here !

Hello peeps..Malam nie rase sunyi sangat.. Korang sihat ke tak nie?? Tak rase boring ke?? Aku??Boring tu memang ade la.. Maklumlahh..Ada orang tuhh BUSY sangat dengan FB dia..huhh!!..

By the way, aku sebenarnya tak dak cerita banyak mana pun..Just nak update blog sekali sekala..huhuh..
Aku tengok kan, ramai orang upload gambar raye diorang kat FB, tweeter, blog and so on..Aku?? Aku tak pun.. Tapi aku tak jeles ok..Orang sibuk tanya, Fina? mana gambar raya hang??Fina nak gambar baru awak.. Korang nak tau aku cakap ape kat diorang?? Aku cakap, Aku malas nak take pic aku walaupun handphone berada dekat dengan aku..Ye la.. Memang tak dan gila habaq mai..Haaa..Ingat apa..Aku dok kat kampung bukan duduk saja, mesti ada ja keja yang nak kena buat..

Selepas itu,..Cehh...Macam nak start karangan la pulak kan?? hahaha..Abaikan..
Kat kampung aku, Takde line..So, sape2 yang mesej or call aku  and aku tak jawab, maknenye takdek line la tu..So, jangan nak marah2 aku pulak ye!!

Huhuuhu..Aku ade teman baru, tapi tak la baru sangat..Biase2 je..heheehe..Ok la dia tu..ok la..Kenapa lain je topik aku?? errrrrrrr...Back to the topic, Korang mesti dapat duit raye banyak gile2 bapak kan??And, korang dah belanja separuh daripada duit raya korang..Betul ke tak??And separuh lagi korang simpan..Betul tak??
huhuhu..Aku main agak jerr..huhuhu..
Just now.......Bukak FB...Chatting dengan errr....Pape je lahh..hahaha..Selepas tuhh, geram kat dia..Aku offline and log out..And then, aku bukak Tweeter merepek sorang2 dalam tuhh..Hahaha..Selepas tu, aku sign in blog, aku merepek kat sini pulak..Haishh, macam2 la gelagat orang yang aku kenal nihh...Tak paham aku..
Ape2 pun, wish you luck dear..Bukak blog dari tadi, tak post2..hahaha...Kesian korang, kene baca banyak..

OK la, sampai di sini saje aku merepek..Bye2 you alls..


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Hari Raya + Baru Update
  • Hari Ini!
  • Kawanku Sayang!
  • Nasibku Yang Malang
  • Mahu Add Saya Di Twitter?
  • Contest Blog Comel + Awesome
  • Cuti Nie
  • Segmen Nasz : Bloglist Nasz Jun 2012
  • Update Blog No Title !
  • Segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS