Afrina Life
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Skin Baru
Friday, November 2, 2012 • 10:58 PM • 0 Comment here !

Hello peeps.. Lama aku tak update blog kan? Ye lahh.. Aku baru je balik dari Taiping.. Aku pergi camping peringkat negeri kott.. Hahaha.. Tu yang seronoknya.. Riuh gila la daerah kitorang.. Aku tak nak cerita panjang-panjang because aku nak masuk tidur and nak edit blog..Skin blog baru.. Cantik tak?? Aku tak habis edit lagi.. Yang nie je yang mampu buat untuk malam nie..Penat kot cari template yang cute-mute tu.. Huhuhu..

Ok lah korang.. Esok-esok aku tulis post yang panjang-panjang, ok? Ada banyak cerita kot..hahaha]
Bye-bye.. Selamat malam.. :D


PASTFUTURE
MY WORDS;





Welcome my readers. You've stepped onto my blog. I just shared what I like and feel.
  • Please behave yourself.
  • Don't take anything from this blog.I know which one is mine. Thank you :)


    FOLLOW HERE !


    Followers




    ♦ URL blog wajib ade not email
    ♦ Harsh words & Anon not allowed
    ♦ Iklan tidak dibenarkan di blog ni

    BLOG ARCHIVE;

  • Mood :> Rajin ^_^
  • Segmen Blogwalking By Ieyza Afieyna
  • Minggu Raya Wehh..
  • Hari Raya + Baru Update
  • Hari Ini!
  • Kawanku Sayang!
  • Nasibku Yang Malang
  • Mahu Add Saya Di Twitter?
  • Contest Blog Comel + Awesome
  • Cuti Nie